menu
Word Lid
Vlaams-Brabanders over het bendegeweld in onze streek

Klaas Slootmans: “Steeds vaker vechten jongerenbendes met geweld hun conflicten uit in onze straten. Niet enkel in het Brusselse gaan deze gewelddadige vreemdelingen de confrontatie aan, ook in heel wat Vlaamse steden en gemeenten zorgt dit crimineel gedrag voor overlast. Het Vlaams Belang is de partij van recht en orde. Wie amok wil maken, doet dat maar in het land van afkomst. Voor deze criminelen is er in ons land geen plaats!" Bekijk hier de reportage.

Jan Laeremans: “De multiculturele verrijking waar links over opschept, komt in de realiteit neer op een steeds gewelddadigere samenleving. Dat uit zich ook in en rond onze scholen. Veiligheid is een basisvoorwaarde om les te kunnen geven” Bekijk hier de tussenkomst in het Vlaams Parlement.

Eddy Longeval: “Een bericht in de Franstalige krant ‘La Dernière Heure’ omschreef Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw) als een nieuwe ‘no-go’-zone. Een gebied waar het (multicultureel) geweld en de straffeloosheid de baas is. Waar oorspronkelijke bewoners vertrekken en nieuwkomers op intimiderende manier buurten onveilig maken. De omgeving van het Kerkplein zou een ‘no go’-zone geworden zijn waar politie en stadsbestuur de greep op verloren hebben.” Bekijk hier het nieuwsfragment op RingTV.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF